NOVÁ KOLEKCE OD LYDC PRO ROK 2016

Čerstvé novinky roku 2016, které přišly z Anglie jsou kabelky jemných i ostrých linií, které si okamžitě svým designem získají svojí majitelku. LYDC odstartovalo nový rok jak květinami, tak ostrými proužky a oblíbenými puntíky, tak zvířecími vzory.

LYDC DEE & KATE
Tato nová kolekce kabelek se vyznačuje krásným perforovaným florálním vzorem na přední straně kabelky. Tyto kabelky přišly v krásným a jemných pastelových barvách. V pudrové, v pastelové modré, bílé a černé. Všechny tyto barvy kromě bílé, mají pod tímto perforovaným vzorem bílou podvrstvu, která dá vzoru hloubku a stín. Bílá verze má pod vzorem zlatou vrstvu, což jí činí touto neodolatelnou kombinací prostě jedinečnou!

LYDC PROUŽKY VERSUS PUNTÍKY /STRIPES VERSUS DOTS
Kolekce kabelek proužky versus puntíky ukazuje své přísné dokonalé linie v dokonalé černobílé kombinaci! Tento věčně oblíbený vzor LYDC použilo do kabelek přes rameno, do nádherných aktovek a v neposlední řadě i do peněženek. Pakliže máte zálibu v proužkách či puntíkách, LYDC kabelky s puntíky a proužky jsou tu!


LIMITED CHERRY COLLECTION/ LIMITOVNÁ CHERRY KOLEKCE KABELEK
Jedinečná limitovaná edice LYDC CHERRY se vyznačuje jedinečným třešňovým vzorem, čerstvě rozkvetlé třešně, kterou tak dobře známe během jara, a to pro svojí dočasnou krásu. A proto už jaro může být každý den v roce, jelikož tyto třešňové kabelky jen tak neopadají!



 LYDC LEO KOLEKCE
Poslední novinkou, která k nám z Londýna dorazila jsou kabelky kombinované hadím vzorem a jednobarevných ploch. Konkrétně se nese v barvách černé a béžové. Kabelky nechávají za svými minimalistickými obdélníky vynikat hadí vzor a přišly ve verzi kabelky do ruky a přes rameno a v aktovkovém typu. 

 Novou kolekci těchto všech kabelek naleznete na http://www.fashionshop.cz/novinky










 Novou kolekci těchto všech kabelek naleznete na http://www.fashionshop.cz/novinky


Sdílet:

, , ,

Konverzace

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor, Fashionshop.cz