OBROVSKÁ A ŠÍLENÁ SLEVA 50%-70% NA DAVID&GOLIATH

Nepropásněte šíleně velkou slevu 50-70% na stejně tak šílenou značku David&Goliath!

Značka David&Goliath se vyznačuje originálními a vtipnými designy, které doplňují úsměvné popisky! viz Hipsterotamus / Cupckakes are evil (Cupcaky jsou zlo) / You so pugly! ( Ty jsi tak mopsíkovatej!) /apod..Tato mladá značka je pro mladé, věčně mladé a nestárnoucí duše, kteří chtějí originální tašku přes rameno, či batoh na odiv a úsměv druhých!
David&Goliath nabízí krásné batohy s potiskem, vhodné do školy a na 'po škole'. Vtipné barevné tašky přes rameno s originálůními potisky vhodné pro dívky, ženy muže i chlapce. Babičky i dědečky. Komiksové originální obaly na tablety. Nebo malé roztomilé tenage peněženky!
David & Goliath nemá hranice a boří nudu! Asi i proto hlásá Live Stupid, Die Happy! (Žij bláznivě, umři šťastný!) Jejich oblíbený motiv je spousta postaviček a nebo velmi oblíbený pejsek mopsík, kterého hojně do svých tašek a batohů komponují!
Neváhejte a nepropásněte ten největší výprodej na batohy a tašky přes rameno, najdete na http://www.fashionshop.cz/david-goliath #david&goliath


Sdílet:

, , ,

Konverzace

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor, Fashionshop.cz