PÁNSKÁ KOLEKCE STYLOVÝCH BATOHŮ A TAŠEK BY BOBBY BLACK

Představujeme anglickou značku BOBBY BLACK pro muže, která se vyznačuje jasným stylem, praktickým provedením, kvalitním zpracováním a jedinečností v detailech. BB produkty vydrží nátlak dnešního uspěchaného a měnícího se prostředí a dokonale Vás v této procházce doprovodí.
BOBBY BLACK je designován v Anglii. 
http://www.fashionshop.cz/bobby-black


Hledáte elegantní pánský batoh do práce, na obchodní schůzky, pracovní cesty a aby byl skladný na důležité dokumenty? Je tento modrý prošívaný batoh přímo pro Vás. Je z umělé koženky a je navržen v jednoduchém přes to originálním tvaru. Najdete ho zde.  Nabízíme i v hnědé barvě, který najdete zde.

Jste pracovně věčně na cestách a hledáte na své obchodní pracovní cesty větší cestovní pánské tašky?
Doporučujeme stylovou velkou hnědou cestovní tašku od Bobby Black, která Vás dokonale doplní na cestách! Má pravidelný pevný tvar, do kterého vše jen padne.  Najdete ji zde.

Hledáte jednoduchý pánský batoh do práce i na ven? Nabízíme tyto batohy z umělé koženky, která je na omak velmi měkká, což zaručuje velmi příjemný pohyb v prostoru. Máme ho v černé, hnědé a khaki. Najdete ho zde.
 Hledáte pánskou menší tašku přes rameno na mobil, peněženku a drobnosti? Je tato taška od Bobby Black přímo pro Vás! Má praktikou přezku, je velmi elegantně prošívaná a prakticky řešena. Najdete ji zde.  Máme jí ještě v karamelové a khaki barvě. 
 Hledáte větší tašku přes rameno, do které se vejde formát A4 a další potřebné věci? Bobby Black v Anglii navrhl tuto khaki tašku, která má široký příjemný popruh přes rameno, který Vás nebude tlačit a svojí prostorností pojme spoustu předmětů. Najdete ji zde.


A mnohem více z našich pánských produktů BOBBY BLACK v následujících fotografiích. Celá kolekce je k nalezení zde. Anglický BOBBY BLACK je navržen pro stylové muže, nese se v hnědých, černých a modrých odstínech a dokonale se těmito barvami hodí k pracovnímu, ale i ležérnímu stylu. Kombinuje měkkou a přitom pevnou koženku s důmyslným prošíváním, praktické detaily s jednoduchými tvary.









Celá BOBBY BLACK pánská kolekce je k nalezení a zakoupení na http://www.fashionshop.cz/bobby-black

Sdílet:

, , ,

Konverzace

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor, Fashionshop.cz