FOTO - NOČNÍ VÝLET / PARTY NITE LIFE / VEČERNÍ PSANÍČKA A KABELKY DO RUKY 2015/2016 PART 2

 Něžná na plese.  /  Svůdná na tanečních.  /  Neodolatelná na party. 

Sezóna plesů, tanečních a večerních/společenských událostí všeho druhu je tady!
Ta chvíle, kdy chce žena ukázat svojí stoprocentní ženskost a udělat si krásný noční výlet v šatičkách a vypadat přitom jednoduše skvěle.

A abychom Vám to usnadnili, pomůžeme Vám s výběrem toho pravého psaníčka či kabelky do ruky pro Vaši róbu. Druhá část je o kombinaci správného psaníčka s barevnými šaty. První část tohoto článku byla o kombinaci s černými šaty viz.: > ZOBRAZIT ZDE . Zkombinovali jsme tedy dvoje krásné, ale problematické barevné společenské šaty s šestnácti různými hodícími se kabelkami a psaníčky. Róba byla doplněna o dokonalé vysoké modré třpytivé lodičky s ostny a černé sexy vysoké lodičky s otevřenou špičkou od LYDC LONDON.
Nechte se inspirovat naší čerstvou večerní fotogalerií.


Dokonalá perforovaná červená kabelka přes rameno LYDC Jardine se zlatým řetízkem.
K čemu se hodí? Červená je prostě sexy barva. Červená kabelka je dokonale viditelná a stanete se nepřehlédnutelnou. Dá se dokonale sladit s červenými nehty a rtěnkou v barvě. Lydc Jardine je velmi prostorná kabelka a dobře Vás na akci doplní..
K nalezení na http://www.fashionshop.cz/cervene-psanicko-lydc-london-jardine


 Originální malá kostková party kabelka LYDC s červenými třpytkami a černo-červeno-stříbrnými třpytkami (foto níže), doplněno o zlatý řetěz.
K čemu se hodí? Tato červená kráska doplní každý sexy outfit. Je to dokonalé psaníčko k černým šatům, červeným, modrým, zlatým a mnoho dalším. Umění je najít harmonii dvou barev, sladit s nehty, rtěnkou, lodičkami a doplňky. Neztrácejte odvahu a buďte vidět!
Při případném zájmu na doptání na katerina@fashionshop.cz



Modré psaníčko LYDC LONDON se zlato-stříbrným zdobením na přední straně.
K čemu se hodí? Modré psaníčko budí čistý fresh inteligentní dojem. Budí zájem! Hodí se k červeným, černým i stříbrným šatům. Neváhejte, kombinujte.
K nalezení na http://www.fashionshop.cz/modre-psanicko-lydc-london



Dokonalá modrá kabelka s perforací přes rameno LYDC Jardine se zlatým řetízkem.
K čemu se hodí? Modrá je originální, modrá je fresh! Pořiďte si ještě modré lodičky a svojí kombinací budete na akci nepřehlédnutelná. Kombinovat dvě barvy se dá, tři už (až na výjimky) nedoporučujeme.)



↑ Modrá kostková party kabelky se zdobením na přední straně.
K čemu se hodí? K modrým, červeným, stříbrným, stříbrným i zlatým šatům. Je malá, skladná a prostě sexy. Při případném zájmu na doptání na katerina@fashionshop.cz

↓ Top kabelka na akce je  LYDC PARTY  v neonové a svítivě růžové barvě!
K čemu se hodí? Tato jedinečná kabelka s úžasným geometrickým tvarem Vás dokonale podtrhne!
Je nepřehlédnutelná a vysoce originální. Zkombinujete jí s barevnými šaty, zlatými, geometrickými šaty a tak dále. Fantazii se meze nekladou. Náš HOT TIP !

Neonová k nalezení na http://www.fashionshop.cz/neonova-kabelka-lydc-london a růžová http://www.fashionshop.cz/ruzova-kabelka-lydc-london-party




↑↓ Rozkošná a geniální černá a zelená kabelka LYDC Argill
K čemu se hodí? LYDC Argill je prostě top malá kabelka na akce! Má krásný zlatý řetízek jako popruh a dobře se sladí s doplňky! Máme jí ve třech barvách, tak si každý najde tu svou...
Černá k nalezení na http://www.fashionshop.cz/cerna-kabelka-lydc-london-argill a zelená http://www.fashionshop.cz/zelena-kabelka-lydc-london-argillz Anglie právě přišla i modrá verze, tak neváhejte http://www.fashionshop.cz/modra-kabelka-lydc-london-argill
↓ Transparentní poloprůhledná kostková kabelka LYDC BECKTON v oranžové, černé a v modré barvě!
K čemu se hodí? Pro odvážná trendy děvčata je tu top kousek, který odkryje jejich malé já. Nádherná kabelka na zlatém řetízku, která dokonale podtrhne osobnost a rozzáří svět party barvami! 



↑Top růžová třpytkatá kabelka od LYDC!
K čemu se hodí? Ke zlatým šatům, růžovým, modrým, podtrhne dobře i zelené, i s fialovou to barevně ladí. Růžová se hodí i k oranžovým šatům. Nezdá se to, ale růžová je překvapivě dobrým kontrastním odstínem k mnoha barvám.
Při případném zájmu na doptání na katerina@fashionshop.cz


↑ Růžová kabelka se zlatostříbrným zdobením od LYDC
K čemu se hodí? Jak u kabelky výše, růžová se překvapivě hodí k mnoha barvám a lze velmi dobře sladit. Zlatostříbrné detaily slaďte s doplňky, boty apod. Nezapomeňte na růžovou rtěnku, budete sladká!
Při případném zájmu na doptání na katerina@fashionshop.cz



↑ TOP HOLLOGRAPHIC LYDC S VYSTOUPLOU STRUKTUROU!
K čemu se hodí? Ovšem tato kabelka, to je top one kabelka! Je jedinečná, hodí se ke všem jednodušším šatům. Bere si totiž velkou pozornost svojí originalitou! S ní bude na akci hodně seznamování... Připravte se. Akce začíná!
Najdete ji na  http://www.fashionshop.cz/ruzova-holograficka-kabelka-lydc-london-0


Černé vysoké lodičky s otevřenou špičkou a modré třpytkaté vysoké podpatky s ostny jsou od LYDC LONDON a jsou k doptání na katerina@fashionshop.cz

Pro zhlédnutí prvního dílu tohoto nočního výletu, a to s kombinací psaníček s černými šaty jděte na http://thebagstreet.blogspot.cz/2015/12/foto-nocni-vylet-party-nite-life.html

Modelka: Nikola Samcová

Foto: Nikol Hoangová

Nezapomeňte že i psaníčko může být krásný dárek, to protože doma vždy před večerní akcí chybí...
Tak krásný sladěný módní večer!
Váš Fashionshop.cz


Sdílet:

, , ,

Konverzace

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor, Fashionshop.cz