FOTO - NOČNÍ VÝLET / PARTY NITE LIFE / VEČERNÍ PSANÍČKA A KABELKY DO RUKY 2015/2016 part 1

 Něžná na plese.  /  Svůdná na tanečních.  /  Neodolatelná na party. 

Sezóna plesů, tanečních a večerních/společenských událostí všeho druhu je tady!
Ta chvíle, kdy chce žena ukázat svojí stoprocentní ženskost a udělat si krásný noční výlet v šatičkách a vypadat přitom jednoduše skvěle.

A abychom Vám to usnadnili, pomůžeme Vám s výběrem toho pravého psaníčka či kabelky do ruky pro Vaši róbu. První část je o kombinaci správného psaníčka s černými šaty. Druhá část je o kombinaci s barevnými šaty a je k ZOBRAZENÍ ZDE. Zkombinovali jsme tedy krásné černé kostkované Anna Smith šaty s dvaceti různými kabelkami a psaníčky.
Nechte se inspirovat naší čerstvou večerní fotogalerií.

↑ Krásná černá kabelka Dolly&Rose s kamínky a zlatým řetězem přes rameno.
K čemu se hodí? Dokonale se hodí k jakékoli barvě šatů a lze sladit se zlatými šperky a doplňky. Je velmi jemná a romantická, a tak se velice hodí jako kabelka na ples.
Více na http://www.fashionshop.cz/cerna-kabelka-dolly-rose-s-kaminky

↑ Trojbarevné psaníčko LYDC Skyler v šedočernobílé a vínovočernorůžové kombinaci se zlatým popruhem.
K čemu se hodí? Velká výhoda je jejich barevnost. Lze sladit ze tří barev = troje šaty. A nemusíte mít v šatníku tři psaníčka různých barev... Nezapomeňte na bílé či nastříbrnalé lodičky a na výběr z mnoha barev laků na nehty! Hlavně má zlatý řetěz jako popruh, který lze sladit se šperky.
Více o LYDC Skyler na http://www.fashionshop.cz/psanicko-lydc-london-skyler-0 a http://www.fashionshop.cz/cerno-sede-psanicko-lydc-london-skyler
↑↓ Dokonalá perforovaná béžová a černá kabelka přes rameno LYDC Jardine se zlatým řetízkem.
K čemu se hodí? Nádherně doplní jednoduché šaty svým nápadně originálním vzorem. Lze doplnit zlatými doplňky a nebo zlatým lakem na nehty!

Černé a šedé psaníčko LYDC Stephany se zlatým řetízkem jako popruhem přes rameno ↑↓ 
K čemu se hodí? Dynamické tmavé dark barvy se zlatým lemováním se hodí ke zlatým šperkům, doplňkům a k jakýmkoli dark šatům. Nezapomeňte na krásnou dark rudou rtěnku... Ale mějte na mysli, že rudé rty bývají nepolíbeny...
Více na http://www.fashionshop.cz/cerne-psanicko-lydc-london-stephany a http://www.fashionshop.cz/sede-psanicko-lydc-london-stephany


↑Stříbrná metalická kabelka na zlatém řetězu JUNO NINA
K čemu se hodí? Krásná stříbrná kabelka se zlatým řetězem je dokonalým společníkem na každou party a společenskou událost! Nezapomeňte, že stříbrné a zlaté kabelky či boty se nejlépe sladí s jakkoli barevnou róbou na ples, taneční a nebo na party.
Více na http://www.fashionshop.cz/seda-metalicka-kabelka-juno-nina

A Černé holografické psaníčko do ruky LYDC EMRAL
K čemu se hodí? O originalitě tohoto psaníčka do ruky není pochyb. Není jen černé, ale září pod světlem! Doplní snad každé šaty a doporučujeme k němu lakované boty na podpatku..
Více na http://www.fashionshop.cz/cerna-holograficka-kabelka-lydc-emral

↑Top stříbrná party kabelka na zlatém řetězu a s otáčecí zlatou klopou JUNO Josephine.
K čemu se hodí? Je naprosto všestranná - prostorná, jednoduchá a má dokonale hodící se barvu, která doplní snad každý outfit. Stříbrná a zlatá coby barvy společenských událostí. Tyto metalické barvy se hodí ke všemu. Neváhejte a na plesovou sezónu Vám budou stačit jen jedny stříbrné či zlaté lodičky.
Více na http://www.fashionshop.cz/kovove-seda-kabelka-juno-josephine

 ↑Elegantní černá kabelka do ruky JUNO Esther.
K čemu se hodí? Absolutně ke všemu, je dokonalá a elegantní svým jedinečným tvarem. Máme jí ještě v nude a beige barvě.
Více na http://www.fashionshop.cz/cerna-kabelka-juno-esther

Černobílé kostkované šachmat psaníčko LYDC Marc
K čemu se hodí? Nepřekvapivě k černobílému outfitu, doporučujeme černé a bílé doplňky, bílé náušnice. Nebály bychom se ani nějakým geometrickým šatům....
Kostkované psaníčko na http://www.fashionshop.cz/cernobile-psanicko-lydc-london-marc

↑Rozkošné černé psaníčko od LYDC.
K čemu se hodí? Klasické obálkové psaníčko nezkazí nikdy nic. Hodí se ke všemu. Doporučujeme červeně nalakované nehty a červenou rtěnku! Kiss
Více na http://www.fashionshop.cz/cerne-psanicko-lydc-london

↑↓  Top večerní psaníčko LYDC Nikki ve stříbrno-černé a zlato-béžové kombinaci!
K čemu se hodí? Jak už jsme několikrát zmínili, stříbrná a zlatá jsou a budou vždy top barvy noci. Dají se dokonale sladit, vše jen rozzáří a skvěle barevně doplní. Náš HOT TIP!
 ↑Světle růžové květinové a hlavně romantické psaníčko LYDC Frances.
K čemu se hodí? Vyjímalo by se na bílých šatách s bílými lodičkami nebo stejně tak růžovými. Dá se sladit se světle růžovou rtěnkou a nebo tak barevnými nehtami. No jen si to představte.. 

↑↑Černá a tělová prošívaná Gessy malá kabelka na zlatém popruhu.
K čemu se hodí? Mají praktický tvar, jsou to dokonalé společnice jak barvou, tak tvarem. Dají se velmi dobře zkombinovat.

↑Černé psaníčko se zlatým zdobením. Při případném zájmu na doptání na katerina@fashionshop.cz
↑Černá kabelka do ruky Dolly&Rose Deasia se zlatými doplňky.
K čemu se hodí? Ke všemožně barevným i černým šatům. Dobře se doplní s černými lodičkami a zlaté klopy a zdobení lze sladit se zlatými šperky.
 K nalezení na http://www.fashionshop.cz/cerna-kabelka-dolly-rose-deasia

Černé šaty na modelce jsou z dílny naší anglické značky ANNA SMITH
a černé vysoké lodičky s otevřenou špičkou a rudě červenou podrážkou od LYDC LONDON jsou k doptání na emailové adrese katerina@fashionshop.cz


Modelka: Nikola Samcová

Foto: Nikol Hoangová


!!! Pokračování, aneb druhá část - fotogalerií NOČNÍ VÝLET - tentokrát kombinace barevných problematických šatů s vhodně barevným večerním psaníčkem nebo malou kabelkou. Je už teď k ZOBRAZENÍ ZDE .
 Kiss a krásně si tu večerní parádu užijte...

Sdílet:

, , ,

Konverzace

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor, Fashionshop.cz